Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να παίξει στην Αδριατική Λίγκα λόγω Ολυμπιακού!!

Ο Παναθηναϊκός με έγγραφό του στην Αδριατική Λίγκα εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, λόγω της παραδοσιακής κόντρας με τον Ολυμπιακό, δίχως όμως να φύγει από την Basket League!

Οι «πράσινοι» έστειλαν επιστολή στη διοίκηση της Αδριατικής Λίγκας και στον Κρέζιμιρ Νόβοσελ, με την οποία εκφράζουν την επιθυμία τους να αγωνιστούν στο πρωτάθλημά της, λόγω… Ολυμπιακού.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αναφέρουν στο επίσημο έγγραφό τους πως θέλουν να αγωνιστούν σε μία λίγκα «υψηλού επιπέδου», την οποία και αποθεώνουν και κυρίως στο πρωτάθλημα, που αγωνίζεται ο παραδοσιακός τους αντίπαλος, ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον… ντόρο που προκλήθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την «κόντρα» τους με την ΚΕΔ και την ΕΟΚ εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής τους από την Basket League και έχουν κάνει «άνοιγμα» στην Αδριατική Λίγκα, στην οποία βλέπουν ένα ισχυρό μέσο διαπραγμάτευσης. Ο Νόβοσελ και οι άνθρωποι της ABA League φέρονται διατεθειμένοι να αλλάξουν το καταστατικό τους, να προσθέσουν ακόμα μία χώρα στις υπάρχουσες, που θα παίρνουν μέρος και να βγουν κερδισμένοι με τη συμμετοχή μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο Ολυμπιακός.

Το «τριφύλλι», ακολουθώντας τα χνάρια του «αιωνίου» αντιπάλου του, έστειλε επιστολή στην Αδριατική Λίγκα, επισημαίνοντας ότι:

«Θέλουμε να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα που θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός»!

 

 

Διαβάστε επίσης