Ο ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο, ο… Ηρακλής πού;

Πλησιάζει η μέρα που θα κλείσει η Τούμπα, προκειμένου ν’ αρχίσει το μεγάλο έργο της κατασκευής του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά», στο διάστημα που δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τη φυσική του έδρα, θα μετακομίσει στο μεγαλύτερο γήπεδο της Θεσσαλονίκης. Το Καυταντζόγλειο στάδιο. Για τον λόγο αυτό θα γίνουν βελτιωτικά έργα στο γήπεδο που έχει συνδέσει την ιστορία του με τον Ηρακλή.

Το… κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως η μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο θα γίνει σε μια περίοδο που ο Ηρακλής από την αφάνεια επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Δύσκολα θα έχουν κοινή έδρα οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης. Όλα δείχνουν πως ο «Γηραιός» θα πρέπει ν’ αναζητήσει νέο γήπεδο, προκειμένου να χρησιμοποιεί ως γηπεδούχος. Είναι ένα σημείο που θα προκαλέσει συζητήσεις και αντιπαραθέσεις στο μέλλον. Πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν έχει μάτια για άλλο… γήπεδο.

Ενδέχεται πάντως να βρεθεί λύση, αν το Σαββιδοτεχνείο υποστηρίξει ότι έχει ο Γηραιός γήπεδο. Αυτό της Τρίγλιας! Τότε θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι και το μονόχρωμο…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα