Ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε τον Κρμέντσικ με 40.000 ευρώ, αλλά δεν τον ήθελαν τότε

Την αποκάλυψη έκανε ο ατζέντης, Μιχάλης Ανθόπουλος, που γνωρίζει καλά την αγορά της Τσεχίας για το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, τον Μάικλ Κρμέντσικ.

«Τον γνωρίζω πολύ καλά και μάλιστα τον είχα προτείνει στον ΠΑΟΚ όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών. Τότε πήρα τηλέφωνο και τους είπα ελάτε, πάρτε τον. Τότε το στυλ του ήταν σαν του Πογκρέμπνιακ. Ήμουν αρκετά χρόνια στην Τσεχία και είχα μεγάλο δίκτυο, βρέθηκε αυτό το παιδί μπροστά μου και συνεργάστηκα μαζί του. Από μικρός ξεχώριζε. Μαζί δουλέψαμε για έναν χρόνο στην Κάσλαφ…»

Στον ΠΑΟΚ προτίμησαν να τον πάρουν έτοιμο. Δέκα χρόνια μετά. Η διαφορά είναι πως στα 17 του που έπαιζε στην Εθνική Νέων της Τσεχίας θα τον αγόραζαν σχεδόν τζάμπα και θα τον μοσχοπουλούσαν. «Αυτό τον παίκτη θα μπορούσες να τον είχες αγοράσει με 40.000 ευρώ και τώρα καλείσαι να δώσεις πολλά εκατομμύρια ευρώ για να τον κρατήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μάνατζερ.

Στον ΠΑΟΚ όμως… λεφτά υπάρχουν. Οπότε γιατί να μην παίρνουν έτοιμους παίκτες και να ταλαιπωρούνται; Εξάλλου τι να βγάλει κάποιος από σαραντάρια…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα