Ο Πικραμμένος, ο Στουρνάρας, ο Τσίπρας και ο αείμνηστος Γιαννόπουλος με το «τενεκέ ξεγάνωτε»

Στο επίσημο δείπνο στο προεδρικό μέγαρο για την 25η Μαρτίου έβαλαν στο ίδιο τραπέζι τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένο με τον Αλέξη Τσίπρα

Στο επίσημο δείπνο στο προεδρικό μέγαρο για την 25η Μαρτίου έβαλαν στο ίδιο τραπέζι τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένο με τον Αλέξη Τσίπρα.

Αρκεί μόνο να θυμίσουμε ότι το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ με τη σκευωρία της Novartis κατηγόρησε και τον πρώην δικαστικό και υπηρεσιακό πρωθυπουργό για ένα μήνα, ότι πρόλαβε και τα… τσέπωσε από τη φαρμακευτική εταιρεία. Αναμφίβολα υπήρξε αμηχανία. Ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να τη σπάσει με το να κάνει μία ανώδυνη ερώτηση σχετικά με τις αρμοδιότητες του κ. Πικραμμένου στην κυβέρνηση.

Ο αντιπρόεδρος δεν ανέμενε να ζητήσει συγγνώμη ο εκπρόσωπος της ιδεολογίας του κατσαπλιαδισμού και γι’ αυτόν τον λόγο εξήγησε τις αρμοδιότητές του, ενώ του ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προχωρήσει σε κάποιες μεταρρυθμίσεις στη Δικαιοσύνη και στη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών. Τις επόμενες ημέρες ο κ. Πικραμμένος δέχθηκε πολλά τηλεφωνικά συγχαρητήρια για την ψυχραιμία που επέδειξε απέναντι στον διώκτη του. Πάντως αρκετοί ήταν ότι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις χρειαζόταν ο αείμνηστος Βαγγέλης Γιαννόπουλος, που είχε ως μότο το «τενεκέ ξεγάνωτε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα