Ο Σπανούλης αποκάλυψε τι τον ενοχλεί περισσότερο

Ο Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη στο «Impactalk.gr».

Εκεί είπε διάφορα για το μπάσκετ, για την καριέρα του, αλλά και για την ζωή του.

Παράλληλα ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και σε αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο, τονίζοντας πως τον τσαντίζει και τον στενοχωρεί όταν κάποιος δεν τον εμπιστεύεται και δεν τον βάζει να παίξει….

Η απάντησή του στο ερώτημα, τι τον ενοχλεί περισσότερο μπορεί να είναι κι ένα μήνυμα στον Ολυμπιακό: «Πραγματικά με κουράζει, με τσαντίζει, με στενοχωρεί και όλα αυτά όταν κάποιος δεν με εμπιστεύτηκε ή δεν με εμπιστεύεται και δεν με βάζει να παίξω. Η υπομονή μου που κάθομαι στον πάγκο μέχρι να μπω μέσα. Εκεί, είναι το χειρότερο μου, θέλω να είμαι μέσα και να συμμετέχω».

Ακόμη είπε ότι «το μπάσκετ για να γίνεις αυτός που θέλεις πρέπει να το σκέφτεσαι όλο το 24ωρο. Να το σκέφτεσαι και στο σπίτι σου, στο αυτοκίνητο σου, τι κάνεις καλά, τι δεν κάνεις, τι πρέπει να βελτιώσεις, τι πρέπει να κρατήσεις, τι πρέπει να πετάξεις. Είναι όλη η ζωή σου. Όταν θέλεις να είσαι ηγέτης, πρέπει να εμπνέεις όλο το σύνολο και να πετυχαίνεις».

Και πρόσθεσε: ««Μεγαλύτερη αξία για να πετύχεις στο μπάσκετ είναι η νοοτροπία σου, ο χαρακτήρας σου, το μυαλό σου και φυσικά χρειάζεται και ταλέντο. Μην το βγάζουμε αυτό απ’ έξω. Αλλά μόνο το ταλέντο σε καμία περίπτωση δεν φτάνει για να πετύχεις».

«Η πολύ σκληρή δουλειά δεν με κούρασε ποτέ, ούτε και πρόκειται να με κουράσει είναι κάτι που αγαπώ και το κάνω για να γίνω καλύτερος. Οπότε οτιδήποτε κάνω για να γίνω καλύτερος δεν με κουράζει ποτέ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα