Ο Τσέφεριν είναι Σλοβένος, αλλά ο Θεοδωρίδης τον έκανε πρόεδρο της UEFA

Βάλτα να πάνε, πήγανε, αύριο στη Ριζούπολη, Ελλάδα – Σλοβενία. Μάλιστα. Και κάνεις μια γυροβολιά στην πιάτσα, να δεις τι παίζει. Τι λένε αυτά τα γατόνια της Εκτελεστικής, ας πούμε. Πώς την βλέπουν την δουλειά δηλαδή, με την εθνική. Αν δηλαδή, παίξει καλά ο Φορτούνης και τα ρέστα.

Ουδείς ασχολείται, μάστορα. Άλλος είναι η καημός τους. Πώς θα μας παίξει ο Ισπανός διαιτητής ο Γκράντε Θέρο, πως διάολο τον λένε. Τι θα σφυρίξει το στραγάλι, σου λέει.

Έτσι είναι μαθημένοι αυτοί. Παίζει, αυτοί οι Εκτελεστικοί, να μην ξέρουν ούτε ποιος έχει προπονητή ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό. Το στραγάλι τους ενδιαφέρει. Που θα κάτσει η μπίλια.

Άπαξ κι ασχολείσαι μόνο μ’ αυτά, έρχεται το παιχνίδι με την Σλοβενία και τι θα σφυρίξει ο Σπανιόλος, σου λένε. Και δεν έχουν άδικο. Σου λέι, μπας κι ο Αλέξανδρος ο Τσέφεριν κάνει καμία μαγκιά υπέρ της Σλοβενίας.

Έτσι είναι. Σλοβένος αυτός, τι θα πει στον Γκράντε Θέρο ν παίξει; Ελλ΄αδα; Εμείς, σου λένε, ξεμείναμε από γήπεδο και θ σφυρίξει εμάς το στραγάλι του Σπανιόλου; Χάρη μας έκανε ο Τσέφεριν. Στην αρχή είχε απαγορεύσει να παίξουμε στην Ριζούπολη.

Κι αφού στην Τούμπα μας έδιωξε ο Χαρδαλιάς, το ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη είναι για φτιάξιμο στο χορτάρι, έτσι πήγαμε στην Ριζούπολη, στο κοτέτσι. Άρα, θα πει ο Αλεξάντερ, σας έκανε το χατίρι, μη θέλετε και πρωτιά στον όμιλο.

Για να μαθαίνετε. Τον Τσέφεριν, ο Θόδωρας ο Θεοδωρίδης τον έβγαλε πρόεδρο. Όπως στο λέω. Άπαξ κι ήθελε να γίνει πρόεδρος ο Θόδωρας, κανένας Τσέφεριν δεν θα υπήρχε στο ταμπλό.

Όταν έδιωξαν από την UEFA τον Πλατινί, ο Θόδωρας έκανε κουμάντο γι τα πάντα όλα. Αυτός τον έβγαλε πρόεδρο τον Πλατινί στο φινάλε. Αυτός ήταν που ως υπεύθυνος σταδίων γύριζε όλη την Ευρώπη κι έκανε προπαγάνδα υπέρ του Πλατινί.

Κι όταν ο Μισέλ για διαφθορά έφαγε σουτ, ο Θόδωρος έφερε τον Τσέφεριν, έναν δικηγοράκο από τη Σλοβενία και τον έκανε πρόεδρο.

Έτσι για να μην ανησυχούν οι Εκτελεστικοί ότι ο Σπανιόλος μπορεί να είναι ματιασμένος από τον Αλέξανδρο τον Τσέφεριν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα