Ο βουρκωμένος Παπαθεοδώρου δεν έχει λόγια «να πω τι συνέβαινε» video

Τα «χίλια μύρια» που βίωσε όλη την αγωνιστική χρονιά, η πίεση, τα ανάμικτα συναισθήματα -περηφάνια για παίκτες κι συνεργάτες, απογοήτευση γιατί πάλευαν μόνοι τους, χωρίς διοικητική βοήθεια- έφτασαν τον Ηλία Παπαθεοδώρου στα όριά του.

Και μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ξέσπασε. Βουρκωμένος ανέφερε ότι «δεν υπάρχουν λόγια να πω τι συνέβαινε». Και επισήμανε πως «αυτό που μετράει είναι πως τελειώσαμε όπως είχαμε υποσχεθεί σαν ΠΑΟΚ. Όρθιοι μέσα στο γήπεδο».

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της ΕΡΤ, ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολα συναισθήματα, περίεργα, παράξενα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν σήμερα εδώ και στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να βρει το δρόμο του».

Αν αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ: «Δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει να βρεθεί μια λύση για το τμήμα μπάσκετ για να μπορέσει να έχει συνέχεια και να παρουσιάσει την εικόνα που του αρμόζει.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, δεν υπάρχουν λόγια να πω τι συνέβαινε. Αυτό που μετράει είναι πως τελειώσαμε όπως είχαμε υποσχεθεί σαν ΠΑΟΚ. Όρθιοι μέσα στο γήπεδο».

 

Διαβάστε επίσης