Οι 120 ώρες της φωτιάς στον ΣΥΡΙΖΑ (…και μετά το χάος;)

Η Αχτσιόγλου καίγεται για ντιμπέιτ με τον Κασσελάκη, ο Κασσελάκης θέλει ντιμπέιτ με τον... Μητσοτάκη και οι οπαδοί τους σκοτώνονται στο διαδίκτυο

Κάτι περισσότερο από ένα 24ωρο πέρασε από την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ κι αν κάτι μπορεί να προβλεφτεί με απόλυτη σιγουριά δεν είναι το όνομα του τελικού νικητή αλλά το γεγονός ότι στις υπόλοιπες 120 ώρες που απομένουν μέχρι να αναδειχτεί ο «εκλεκτός» των μελών του κόμματος  θα πέσουν κορμιά μεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη.

Απόδειξη ότι οι εξελίξεις στην Κουμουνδούρου πυκνώνουν με ρυθμό πολυβόλου. Καταρχάς η πρώτη κόντρα ξεκίνησε το  βράδυ της Δευτέρας όταν η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος ζήτησε από τα παλαιά μέλη που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν στις 17 Σεπτεμβρίου να επικαιροποιήσουν μέσω ειδικής πλατφόρμας τα στοιχεία τους μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης αλλιώς δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν την  ερχόμενη Κυριακή στις 24 Σεπτεμβρίου με τους «Πολακιστές» του Κασσελάκη να μυρίζονται δόλο.

Η δε Τρίτη ξημέρωσε με τη δήλωση στήριξης του Νίκου Παππά στον Κασσελάκη, την Έφη Αχτσιόγλου να ζητάει ντιμπέιτ, τον Κασσελάκη να αρνείται και να ζητάει ντιμπέιτ με τον… Μητσοτάκη αλλά και κοινές(!!!) περιοδείες με την Αχτσιόγλου μέχρι την Κυριακή.

Σημειωτέον ότι αυτό είναι το πολιτισμένο κομμάτι της αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο υποψηφίων για τη προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, διότι ο διάλογος –ο θεός να τον κάνει– που διεξάγουν οι υποστηρικτές της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην αρένα του διαδικτύου κυρίως του X (πρώην Twitter) μάλλον σε σύστριγκλο και ξεκατίνιασμα προσομοιάζει παρά σε απαύγασμα πολιτικού πολιτισμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα