Οι Γάλλοι επιμένουν για Μήτρογλου στο λιμάνι

Επιμένουν οι Γάλλοι για πιθανή, τρίτη επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βγει στην αγορά για σέντερ φορ ενόψει Ιανουαρίου και παρότι οι επαφές τους έχουν προσωρινά παγώσει μέχρι τουλάχιστον να διεξαχθεί το ματς με τη Μίλαν όταν θα ξεκαθαρίσει το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας, είναι δεδομένο ότι θα γίνει τουλάχιστον μία κίνηση για απόκτηση παίκτη, όπως ακριβώς έχει ζητήσει και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Τα γαλλικά ΜΜΕ γράφουν το όνομα του Κώστα Μήτρογλου ως έναν από τους κύριους στόχους των Πειραιωτών. Το τελευταίο χρονικά δημοσίευμα έρχεται αυτή τη φορά από την ιστοσελίδα madeinfoot.com. Στο εν λόγω ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι η Μαρσέιγ θέλει να «ξεφορτωθεί» τον 30χρονο διεθνή σέντερ φορ τον Ιανουάριο, αφού δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Ρούντι Γκαρσιά.

Παράλληλα όμως τονίζεται ότι μια πιθανή επιστροφή του Μήτρογλου στο Λιμάνι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αφού υπάρχει όρος στη συμφωνία μεταξύ Μαρσέιγ και Μπενφίκα που υποχρεώνει τους Γάλους να καταβάλλουν στους Πορτογάλους το μισό ποσό από την επόμενη πώληση του παίκτη. Μοιραία, η ομάδα της Μασσαλίας δεν πρόκειται να αφήσει τον Μήτρογλου για… ψίχουλα, ωστόσο παραμένει πιθανό ένα σενάριο δανεισμού του ποδοσφαιριστή, αλλά με μηνιαίο «ενοίκιο» που θα φτάνει τις 350.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης