Οι Ιταλοί το’ χουν τούμπανο κι ο Ολυμπιακός κρυφό καμάρι – «Corriere dello Sport»: «Ο Μανωλάς φεύγει για τον Ολυμπιακό»

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς σύμφωνα με τους Ιταλούς. Σε σημερινό της δημοσίευμα η «Corriere dello Sport» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Ο Κώστας Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του» και παρουσιάζει ως θέμα χρόνου την επιστροφή του στον Πειραιά.

«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εξελίσσονται καλά. Ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Νάπολι και να επιστρέψει στην Ελλάδα, έτοιμος να μειώσει τον μισθό του, επειδή έχει όλη τη θέληση να επιστρέψει στην πατρίδα του. Έκανε την επιλογή της ζωής του και θα ήθελε να πάει σπίτι του, ξέρει ότι (σχεδόν) όλα περνούν από εκείνον», αναφέρεται στο δημοσίευμα που συμπληρώνει επίσης πως «αυτές τις ώρες, ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, ψάχνει μια λύση που να ικανοποιεί τους δύο συλλόγους και τον πελάτη του. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούσαν να υπάρξουν σημαντικά νέα, αλλά η αίσθηση είναι ότι η περιπέτεια του Μανωλά στη Serie A έφτασε στο τέλος της».

Οι Ιταλοί μάλιστα θεωρούν τόσο σίγουρη την αποχώρηση του Μανωλά που ήδη κάνουν λόγο και για τον αντικαταστάτη του 30χρονου αμυντικού ο οποίος θα είναι πιθανότατα ο Ρουγκάνι ή ο Σενέσι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα