Οι πρώτοι σεισμόπληκτοι του Αρκαλοχωρίου μπαίνουν στους οικίσκους

Τεράστια προβλήματα έχουν προκληθεί στο Αρκαλοχώρι από τον σεισμό  της 27ης Σεπτεμβρίου στο Αρκαλοχώρι, αλλά και από τους μετασεισμούς που έχουν ακολουθήσει, με ανθρώπους να έχουν αναγκαστεί να φύγουν από τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ekriti.gr, την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να μπουν στους οικίσκους που έχουν τοποθετηθεί μέχρι στιγμής στο Αρκαλοχώρι, οι πρώτοι σεισμόπληκτοι κάτοικοι της περιοχής που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τα Ρίχτερ.

Μέχρι τώρα, 26 οικίσκοι έχουν τοποθετηθεί στο χώρο που βρίσκεται έναντι του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου και ακόμα έξι στη Βόνη ενώ αναμένονται κι άλλοι. Σημειώνεται ότι οι πρώτες τέσσερις αίθουσες προκάτ στο «χτυπημένο», από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, Γυμνάσιο του Αρκαλοχωρίου, έχουν ήδη φτάσει.

Επίσκεψη από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Σύμφωνα με πληροφορίες του n.gr, στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου προκειμένου να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής, αλλά και για να εκφράσει την συμπαράστασή της στους πληγέντες, θα μεταβεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου η επίσκεψη της οποίας εκτιμάται ότι θα γίνει προς το τέλος της ερχόμενη εβδομάδας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρεθεί άλλωστε στα Χανιά στις 30 του μήνα προκειμένου να εγκαινιάσει στη Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης, έκθεση σχετικά με τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα