Όλος ο σύλλογος στο ΟΑΚΑ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο πως θα ζητήσει απ’ την κυβέρνηση την αποκλειστική χρήση του ΟΑΚΑ για 20 χρόνια!

Προκειμένου να στεγαστούν εκεί όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού! Ποδόσφαιρο (αν ολοκληρωθεί η εμπλοκή του με την ΠΑΕ), μπάσκετ και φυσικά ο Ερασιτέχνης!

Ένα απ’ τα σημαντικότερα προβλήματα του Παναθηναϊκού, δεν είναι άλλο απ’ το γηπεδικό. Εδώ και χρόνια το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει αυτό τον «βραχνά». Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», λοιπόν, στην χθεσινή (28/11) συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο πρόεδρος της ΚΑΕ γνωστοποίησε στον κ. Αλαφούζο πως θα έχει επαφές με την Ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να ζητήσει την αποκλειστική χρήση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ για μια 20ετία. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο κ. Γιαννακόπουλος έχει την πρόθεση να στεγάσει εκεί όλο τον σύλλογο! Πέρα +από το μπάσκετ που έχει ως έδρα το κλειστό, δηλαδή, να επιστρέψει εκεί το ποδόσφαιρο, αλλά και να μετακομίσουν στην Καλογρέζα όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη!

Όχι, φυσικά, όπως ίσχυε παλιότερα. Αυτή την φορά, μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Καθώς αν επιτευχθεί αυτή η συμφωνία (στην περίπτωση που προχωρήσει και η εμπλοκή του προέδρου της ΚΑΕ στην ΠΑΕ) ο Παναθηναϊκός θα καρπωθεί τα οφέλη της αποκλειστικής χρήσης των πλέον σύγχρονων εγκαταστάσεων της χώρας, ενώ επιπρόσθετα θα έχει κέρδος και το ίδιο το κράτος.

Διαβάστε επίσης