Όταν βγήκε ο Χουάνγκ από Ολυμπιακός έγινε Μαρτινσιακός (Με Μαρτίνς θα έπαιζε βασικός ή θα ήταν ρεζέρβα του Αγκιμπού;) (video)

Όλοι αυτοί που αποκαλούν παικταρά τον Κορεάτη, που ήταν όταν ο Πορτογάλος κατέστρεφε μέρα με τη μέρα την ομάδα;

Με τους καραγκιόζηδες, δεν τα βγάζεις ποτέ πέρα. Ποτέ, όμως. Είναι σαν τον μαλάκα ο καραγκιόζης. Δεν τον νικάς ποτέ. Για τον Χουάνγκ τον Κορεάτη θα σου πω και για το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Έκανε ωραίο παιχνίδι ο Κορεάτης. Ξέρει μπάλα το παλικάρι. Κι εγώ, βέβαια, πρώτος εγώ το έγραψα μόλις τον πήρε ο Ολυμπιακός, ότι αυτός μπαίνει και δεν βγαίνει από την 11αδα.

Και ρωτάω τώρα εγώ: Με τον Μαρτίνς θα έπαιζε ο Χουάνγκ ή θα έβλεπαν οι γαύροι Αγκιμπού Καμαρά και Μαντί και να μην βγαίνει η μπάλα με τίποτα μπροστά;

Ολοι αυτοί οι καραγκιοζοπαίχτες που αποθεώνουν τον Χουάνγκ ότι είναι μαέστρος, ομόρφυνε τον Ολυμπιακό και τα ρέστα, δεν έβλεπαν τόσο καιρό στον μίζερο Μαρτίνς, ότι δεν τσουλάει η ομάδα και ότι ήθελε έναν τέτοιο παίκτη; Γιατί δεν έγραφαν τίποτα; Τι φοβόντουσαν; Έλειπε, σου λέει ένας τέτοιος παίκτης. Τώραψ το κατάλαβαν; Επί Μαρτίνς δεν έλειπε;

Έπρεπε δηλαδή, να φάει την τεσσάρα ο Ολυμπιακός από την Μακάμπι για να αρχίσουν να γράφουν ότι δεν τσουλάει το τόπι με τον Μαρτίνς; Ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι;

Όσο έπαιζε μέσα ο Κορεάτης, ο Ολυμπιακός ήταν άλλη ομάδα. Όταν βγήκε, ο Ολυμπιακός ξανάγινε Μαρτινσιακός. Να μασάς και να φτύνεις, δηλαδή.

Να σου πω και το άλλο; Ο Χουάνγκ δεν είναι «10αρι». Είναι ένα εξαροοχτάρι. Τον έβαλε εκεί ο Κομπρεράν γιατί δεν είχε άλλον να κατεβάζει την μπάλα. Φαντάσου, μάστορα, να πάρει κι έναν χαφ στο «10» ο Ολυμπιακός, τι θα γίνει. Έναν Φορτούνη στα καλά του, μιλάμε.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα