Ούλι Χένες: «Τα σκ@@@λεφτά τους δεν είναι αρκετά, δεν μετράνε και πρέπει να το καταλάβουν».

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες, εξαπέλυσε επίθεση στις Παρί Σεν Ζερμέν και την Μάντσεστερ Σίτι. Αφορμή αποτέλεσε η οικονομική πολιτική που ακολουθούν και οι δύο ομάδες με αλόγιστη σπατάλη χρημάτων, σε ένα μεγάλο σημείο έχοντας την ανοχή των υπευθύνων της UEFA.

Ο Χένες αναφέρθηκε σε αυτές αφήνοντας περιφρονητικά του σχόλια για το γεγονός ότι έχουν προσπαθήσει αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να κατακτήσουν ένα Champions League.

«Τα σκ@@@λεφτά τους δεν είναι αρκετά, δεν μετράνε και πρέπει να το καταλάβουν. Μέχρι τώρα προσπαθούν αλλά δεν έχουν πάρει τίποτα. Τίποτα απολύτως. Και πάλι εάν βρεθούμε αντιμέτωποι θα χάσουν. Και εγώ θα είμαι πανευτυχής», ανέφερε, ενώ υποστήριξε για την οικονομική πολιτική της Παρί…

«Αυτό που συμβαίνει στο Παρίσι σε μια σεζόν είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνω. Αυτός δεν είναι ο κόσμος μου. Εγώ βλέπω τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία, λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά και δεν βάζω όλα τα λεφτά μου σε μια σεζόν, για να ακούσω καλά λόγια και συγχαρητήρια για ένα-δύο χρόνια και μετά από αυτό…», σχολίασε και κατέληξε μιλώντας για τον Νασέρ Αλ Κελαϊφι.

«Δεν γνωρίζω εάν του αρέσει το ποδόσφαιρο και τις διαφορές του με εμένα. Εγώ, απλώς γνωρίζω ότι πάλεψα πολύ για να κερδίσω τα χρήματα που έχω, ενώ εκείνος τα έλαβε σαν δώρο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα