Ουζουνίδης: «Δεν το πιστέψαμε»

Έντονα προβληματισμένος ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την εικόνα των παικτών του στη «Johan Cruyff Arena», κυρίως κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Αναγνώρισε την απογοήτευση των «κιτρινόμαυρων» ποδοσφαιριστών από το πρώτο (γρήγορο) γκολ και επισήμανε ότι το αποψινό (19/9) πρέπει να γίνει ένα «καλό μάθημα». Τονίζοντας πως επιβάλλεται να αλλάξουν «σε ψυχολογία και νοοτροπία».

Συγκεκριμένα, στο Cosmote TV, δήλωσε: «Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να βγάζεις σε κανένα σημείο απογοήτευση. Μπήκαμε λίγο φοβισμένα, αλλά όσο περνούσε η ώρα κυκλοφορούσαμε καλύτερα την μπάλα και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεχτήκαμε το γκολ. Δεν σημαίνει κάτι αυτό όμως, θα μπορούσε να έρθει ένα γκολ από τον αντίπαλο και σε κάποιο άλλο χρονικό σημείο.

»Αυτό που θα πρέπει να αλλάξουμε είναι η απογοήτευση που δείξαμε μετά το γκολ. Αν σταματήσεις ή απογοητευτείς απέναντι σε τέτοιες ομάδες, θα τιμωρηθείς και θα δεχτείς κι άλλα γκολ. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας, δεν έχουμε την εμπειρία του Champions League, γιατί σε έναν όμιλο μετράνε όλα, ακόμη και η διαφορά των γκολ. Ήταν άσχημο ότι σταματήσαμε μετά το 1-0, δεν το πιστέψαμε καθόλου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε σε ψυχολογία και νοοτροπία».

 

Διαβάστε επίσης