«Παγκόσμια πατέντα η στήριξη μέσω της… καταψήφισης»

«Η προσφυγή στις κάλπες, μετά από την επίτευξη της συμφωνίας, είναι αναπόφευκτη» εκτιμά ο Νίκος Φίλης, εξαπολύοντας επίθεση στην εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και την πρόεδρο της Βουλής.

«Όπως διαμορφώνονται οι εξελίξεις, οι εκλογές αναδεικνύονται σε συνθήκη πολιτικής σταθερότητας», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στην «Ημερησία», ενώ ασκεί σκληρή κριτική στους διαφωνούντες εντός του κόμματος. «Εφηύραν την παγκόσμιας πρωτοτυπίας πατέντα να “στηρίζουν” την κυβέρνηση διά της καταψηφίσεως κρίσιμων επιλογών της», σημείωσε χαρακτηριστικά, αλλά δήλωσε ότι δεν πρέπει να θεωρηθεί αφορμή για εσωκομματικό ξεκαθάρισμα το γεγονός ότι οι εκλογές θα γίνουν με λίστα.

Παράλληλα, διεμήνυσε ότι «όσοι επιλέγουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας τις προσωπικές τους απόψεις, είναι εύλογο και αναγκαίο να υπηρετούν το πολιτικό σχέδιο, για την έξοδο της χώρας στην ανάπτυξη μέσα στο πλαίσιο της Ευρωζώνης».

Τέλος, μιλώντας για την κα. Κωνσταντοπούλου, έκανε λόγο για «διαπιστωμένη θεσμική δυσαρμονία» μεταξύ της κυβέρνησης και των τοποθετήσεων της προέδρου της Βουλής, η οποία -όπως λέει- «διευρύνεται με ευθύνη της Ζωής Κωνσταντοπούλου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα