Παίρνουν την εξέδρα στο Μόναχο οι Έλληνες

Μόλις τα έβγαλε η Μπάγερν τα εξαφάνισαν οι ομογενείς φίλοι του Παναθηναϊκού

Έλληνες ομογενείς που ζουν στη Γερμανία αλλά και τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης, μαζί με όσους εκστρατεύουν από την Ελλάδα ετοιμάζονται να δημιουργήσουν στο Μόναχο, ένα πρωτοφανές σκηνικό στη σύγχρονη ιστορία της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα.

Στο κλειστό γήπεδο της Μπάγερν χωρητικότητας 7.200 θεατών αναμένονται να βρεθούν περισσότεροι από 3.500 Έλληνες – προσεγγίζοντας κατά κάποιους πιο αισιόδοξους τους 4.000 – προκειμένου να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό, καθώς τα εκδοτήρια ήταν open για όλους, ανεξάρτητα από την εθνικότητα και την οπαδική ταυτότητα όπως είχαν πράξει στη Μπολόνια μια εβδομάδα πριν.

Το παιχνίδι έγινε πολύ γρήγορα sold out αιφνιδιάζοντας και τους Βαυαρούς και πλέον οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα γήπεδο που θα έχει μισό πράσινο και μισό κόκκινο χρώμα.

Μια τρέλα που όμοια της δεν έχει συμβεί ξανά σε επίπεδο regular season Ευρωλίγκας από ελληνική ομάδα, ούτε καν από τον Παναθηναϊκό που ιστορικά έχει παράξει ορισμένες εντυπωσιακές παρουσίες στα ευρωπαϊκά γήπεδα του μπάσκετ.

Όλα αυτά για έναν αγώνα κανονικής περιόδου με μεγάλο διακύβευμα όμως καθώς η 2η θέση είναι εκείνη που εποφθαλμιούν όλοι από την πρώτη εξάδα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα