Παναθηναϊκός: «Δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε τυχεροί, έχουμε και τον Διούδη»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να βελτιωθούν σε αυτό το κομμάτι.

Ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι και έδωσε την εξής απάντηση:

«Επιθετικά πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο επιθετικά. Δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ποιότητα, με την ποιότητα αυτή, είτε ατομικά, είτε με συνδυασμούς 1-2 φάσεις τις φτιάχνουμε και κάνουμε γκολ. Κάνεις άμυνα καλή, αν δεν μπορείς να κάνεις φάσεις, είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Βάζεις ένα γκολ και μετά κάνεις καλή άμυνα, είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι».

Για το νικηφόρο σερί των «πρασίνων» σχολίασε: «Σιγά σιγά τις γκέλες που είχαμε κάνει, τις καλύπτουμε και συνεχίζουμε. Είναι καλό το σερί και θέλουμε με τον Βόλο να πάμε για την νίκη. Βήμα βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι πλησιάζουμε τους από πάνω μας.

Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στην τύχη. Και οι άλλες ομάδες κάνουν φάσεις, υπήρχαν στιγμές που ήμασταν και τυχεροί.

Η τύχη είναι μαζί μας. Έχουμε και τον Διούδη που μας έχει σώσει πολλές φορές και οφείλω να το πω. Έχουμε καλό τερματοφύλακα. Όταν η τύχη είναι με το μέρος σου και έχεις και καλό τερματοφύλακα…

Φυσικά όλα τα παιδιά δουλεύουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο, ο προπονητής μας δουλεύει να κάνουμε καλή άμυνα. Έχουμε και τύχη. Όταν για παράδειγμα ο αντίπαλος χάνει γκολ πάνω στην γραμμή, είναι τύχη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα