Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Αν φταίει ο προπονητής να του πάρουν το πτυχίο»

Θέση για τα όσα ακούγονται για το Λαμία-Πανιώνιος, πήρε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, καλώντας τις Αρχές να κάνουν τις σχετικές έρευνες και έθεσε την ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά και τον ίδιο στη διάθεση της δικαιοσύνης.

«Αν φταίει ο προπονητής να του πάρουν το πτυχίο! Αν φταίει ποδοσφαιριστής να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Αν φταίει η διοίκηση και αποδειχτεί να τιμωρηθεί με ότι προβλέπει ο νόμος και εγώ αν αποδειχτεί ότι φταίω να πάω μέχρι και φυλακή», ανέφερε αρχικά.

«Καταρχήν να σημειώσω ότι εγώ ποτέ, μα ποτέ δεν έχω ανακατευτεί στο αγωνιστικό. Δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν προπονητή για το ποιον θα βάλει ή όχι. Ποτέ όμως. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Πρώτη φορά το έκανα μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Λαμία-Πανιώνιος. Γιατί δεν είναι δυνατόν εμείς να δείχνουμε Κάτω Ραχούλα και οι άλλοι Μπαρτσελόνα. Με προβλημάτισε πολύ η αγωνιστική εικόνα. Για πρώτη φορά μετά το τέλος του παιχνιδιού συζήτησα με τους παίκτες για το τι συνέβη και είχαν αυτή την εικόνα στο ματς με τον Πανιώνιο. Μου μεταφέρθηκε λοιπόν από τους ποδοσφαιριστές πως το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και η ανάλυση που υπήρξε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό σίγουρα με προβληματίζει.

Το ξαναλέω όμως. Αν αποδειχτεί το οτιδήποτε γύρω από το παιχνίδι της Λαμίας με τον Πανιώνιο να πληρώσει όποιος φταίει. Καλούμε τους αρμόδιους εισαγγελείς να διερευνήσουν το παιχνίδι και να αποδοθεί δικαιοσύνη αν αποδειχτεί το παραμικρό. Ξαναλέω, αν φταίει ο προπονητής να του πάρουν το πτυχίο! Αν φταίει ποδοσφαιριστής να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Αν φταίει η διοίκηση και αποδειχτεί να τιμωρηθεί. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να δημιουργήσει σκιές γύρω από την ομάδα. Κανέναν όμως…», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας.

 

 

Διαβάστε επίσης