ΠΑΟΚ, συσσίτιο σανού: «Τανκ ο Ολιβέιρα»… Και γαλλικό Ραφάλ, θα σουτάρει από την Τούμπα, θα μπαίνει γκολ στον Πειραιά (video)

Πήρε μπροστά το τανκ του ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος Ολιβέιρα. Πέτυχε γκολ εις βάρος της Σαρλερουά, που τερμάτισε 13η στο βελγικό πρωτάθλημα, κάτι σαν την ΑΕΛ του Κούγια, χωρίς τον Κούγια δηλαδή.

Ο Μουργκ έκανε κόρντερ και με πλασέ από κοντά ο ο Νέλσον έκανε το γκολ. Σπάνιο γκολ, κανένας άλλος δεν έχει βάλει τέτοιο γκολ από κοντά με πλασέ σε μια άμυνα σκορποχώρι.

Ο Ολιβέιρα δεν είναι μόνο τακ. Είναι μίγμα γερμανικού τακ Πάντσερ με τα γαλλικά πολεμικά περιπλάνα Ραφάλ, αυτά που αγόρασε η Ελλάδα από τον Μακρόν.

Καλή είναι η πλάκα, αλλά το σανό αρχίζει και πάλι να μοιράζεται στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Σώνει και καλά, τανκ ο Ολιβέιρα για ένα γκολ που θα το έβαλε κι ο Τσόλακ κι ο Αμπουάγκουε.

Είπαμε, όμως, αυτούς έχει ο Ιβάν Σαββίδης, αυτούς πρέπει να διαφημίσει. Ραφάλ. Κάθετες εφορμήσεις στον αέρα, αλλαγή πλεύσης και ακτίνα δράσης τα 500 χιλιόμετρα. Να σουτάρει δηλαδή, ο Ολιβέιρα από την Θεσσαλονίκη και να μπαίνει γκολ στο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα