Παρασκευαΐδης: Καλώς παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη αν ήταν για το εθνικό συμφέρον

«Αν είναι τέτοιοι οι λόγοι που δεν πρέπει να τους πει δεν θα τους πει. Πάνω από όλα η πατρίδα και το εθνικό συμφέρον», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Για την υπόθεση του φακέλου παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης υποστηρίζοντας ότι «πάνω από όλα μπαίνει το εθνικό συμφέρον» και πως αν συνέτρεχαν εθνικοί λόγοι τότε «καλώς παρακολουθούσαν» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην εκπομπή «πρωινή επισκόπηση» του καναλιού της Βουλής είπε πως αν από την ενημέρωση που θα λάβει ο κ. Ανδρουλάκης από την ΑΔΑΕ προκύψει ότι οι λόγοι παρακολούθησης του σχετίζονται με ζητήματα εθνικής ασφάλειας τότε ο ίδιος οφείλει να μην τους αποκαλύψει.

«Αν είναι τέτοιοι οι λόγοι που δεν πρέπει να τους πει δεν θα τους πει. Πάνω από όλα η πατρίδα και το εθνικό συμφέρον. Αν είναι τέτοιοι οι λόγοι δεν πρέπει αν τους πει. Αν όμως είναι λόγοι πονηροί για να τον εκβιάσουν τότε πρέπει να το πει ότι τον παρακολουθούσαν διότι ήθελαν να βρουν κάτι για να τον εκβιάσει με πολιτικά θέματα ή οτιδήποτε», είπε αρχικά ο βουλευτής Λέσβου της Χαριλάου Τρικούπη.

Στην ερώτηση δε «αν ήταν για το εθνικό συμφέρον όπως μας λέτε τότε καλώς τον παρακολουθούσαν;» ο κ. Παρασκευαΐδης απάντησε «Ναι. Αν ήταν για το εθνικό συμφέρον καλώς» για να προσθέσει «αλλά έπρεπε να τον είχαν, δεν ξέρω τι διαδικασίες θα έπρεπε να έχει γίνει… πρέπει να σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των άλλων».

Ολόκληρη η εκπομπή 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα