Παρατημένη σε στάση λεωφορείου βρέθηκε 22χρονη στο Ν. Ηράκλειο – Κατήγγειλε απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση

Οι Αρχές "ξεψαχνίζουν" την υπόθεση, επικεντρωμένοι στα πρόσωπα 3 δραστών

Η 22χρονη Μ.Φ., από την Αλβανία υποστήριξε στην ΕΛ.ΑΣ. πως οι τρεις δράστες την προσέγγισαν με αυτοκίνητο στο Νέο Ηράκλειο, βγήκαν οι δυο που κάθονταν στα πισω καθίσματα και με την βία την έβαλαν μέσα σε αυτό. Ο ένας μάλιστα -όπως ανέφερε- την χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Η ίδια –σύμφωνα με όσα κατέθεσε- συνήλθε για λίγο και αντιλήφθηκε ότι το όχημα ήταν σταματημένο, η ίδια ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα και οι τρεις άνδρες από πάνω της.

Ωστόσο, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχασε ξανά τις αισθήσεις της και βρέθηκε παρατημένη σε στάση λεωφορείου, στον Σταθμό Λαρίσης, από έναν οδηγό ταξί. Εκεί φαίνεται πως την εγκατέλειψαν οι απαγωγείς της.

Στους αστυνομικους που χειρίζονται την υποθεση, έχει δώσει περιγραφή του ενός άνδρα, από τον οποίο κατάφερε να τραβήξει την κουκούλα τύπου full face που φορούσε, καθώς επίσης και του Ι.Χ. αυτοκινήτου που την επιβίβασαν, ένα μεγάλο γκρι χρώματος όχημα. Οσον αφορά στον έναν εκ των φερόμενων ως δραστών ανέφερε ότι είναι ηλικίας έως 30 ετών, αρκετά γυμνασμένος, με μουσάκι και σχεδόν ξυρισμένα μαλλιά σκούρου χρώματος.

Η ίδια κατέθεσε στους αστυνομικούς και κάποια στοιχεία για τον οδηγό του οχήματος. Ανέφερε ότι φαίνονταν μεγαλύτερης ηλικίας, ότι μιλούσε αλβανικά και είχε μπάσα φωνή.

Η 22χρονη από την Αλβανία είπε ακόμη ότι έλειπαν από την τσάντα της το κινητό της τηλέφωνο και περίπου 100 ευρώ που είχε πάνω της. Τέλος, στους αστυνομικούς κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής αντιλήφθηκε πως επιχειρούσαν να της κατεβάσουν το κολάν που φορούσε, με σκοπό να προβούν σε γενετήσιες πράξεις. Τα ρούχα της κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αναζήτηση τυχόν DNA.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα