ΠΑΣ στην Ευρώπη!

Σε ευρωπαϊκό θεσμό για πρώτη φορά στην ιστορία του θα δώσει την επόμενη σεζόν το «παρών» ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η έφεση των Ηπειρωτών έγινε δεκτή από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Πέραν του ΠΑΣ δικαιώθηκαν και οι Παναθηναϊκός και Πανθρακικός, ενώ την άλλη εβδομάδα θα εκδικαστεί η έφεση του ΟΦΗ, μετά την αναβολή που αιτήθηκαν και πήραν οι Κρητικοί.

Μετά από πολύωρη εξέταση των εφέσεων των τριών ΠΑΕ, κι ενώ αρχικά είχε διαρρεύσει ότι η εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Αδειοδότησης Γιώργου Δημητρίου ήταν αρνητική, η Επιτροπή Εφέσεων άναψε το «πράσινο φως» για τη χορήγηση της άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις της περιόδου 2013-14 και στις τρεις ΠΑΕ.

Κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη, ενώ Παναθηναϊκός και Πανθρακικός δεν θα έχουν όλους εκείνους τους περιορισμούς που επιβάλλονται στις ομάδες, οι οποίες δεν λαμβάνουν αδειοδότηση.

Αναλυτικά η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Όργανου Αδειοδότησης της ΕΠΟ ανέφερε: «Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2013-2014 και στις τρεις ΠΑΕ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα