«ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. τρέμουν τις εκλογές»

Βέβαιοι για την εκλογική συντριβή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εμφανίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ εξηγώντας έτσι την επιμονή της κυβέρνησης να μην προχωρήσει σε εκλογές αλλά να εμμένει σε λάθος – όπως σημειώνεται- επιλογές.

«Δεν είναι, νομίζω, επιλογή ούτε του κ. Σαμαρά ούτε του κ. Βενιζέλου να πάνε σε εκλογές, διότι γνωρίζουν ότι αυτό θα ήταν ολέθριο για τα κόμματά τους. Ανεξάρτητα πώς θα κατέβουν…» σημείωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πάνος Σκουρλέτης συμπλήρωσε ότι «και οι ίδιοι πλέον στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους γνωρίζουν ότι αν πάμε για εκλογές θα χάσουν και θα χάσουν με διαφορά».

«Από κει και έπειτα, αυτές όλες οι εστίες των πραγματικών προβλημάτων, είτε αφορά τον φόρο ακινήτων, είτε τους πλειστηριασμούς, είτε τη διάχυση της φτώχειας σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, το κλείσιμο των επιχειρήσεων, είναι πολλές εστίες οι οποίες δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα. Άρα το ενδεχόμενο το να μην αντέξει αυτή η κυβέρνηση νομίζω ότι είναι πάνω στο τραπέζι» τόνισε.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ πάντως σημειώνουν πως γίνεται προσπάθεια να υιοθετηθούν πολιτικές λιτότητας δεκαετιών και ως εκ τούτου οι εκλογές επείγουν.

Διαβάστε επίσης