Πάταγος στο Opap Arena: Νέες εκπλήξεις ετοιμάζει ο Μελισσανίδης

Ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ΑΕΚ προκάλεσε η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη στους πυλώνες του νέου γηπέδου να υπάρχουν οι τοιχογραφίες με τέσσερις σπουδαίες μορφές της ιστορίας της Ένωσης, δηλαδή ο Σεραφείδης, ο Παπαϊωάννου, ο Νεστορίδης και ο Μαύρος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ομεγαλομέτοχος της Ένωσης ετοιμάζει και νέες εκπλήξεις στους φίλους της ομάδας, αφού σκέφτεται να τιμήσει και τους μεγάλους γκλοτζήδες της ΑΕΚ με έξι κανόνια που θα είναι γύρω από το γήπεδο!

Πρόκειται για τους Νεστορίδη, Παπαϊωάννου, Μαύρο, Μπάγεβιτς, Δημητριάδη και Νικολαΐδη, των οποίων τα ονόματα και οι εικόνες θα είναι πάνω σε αυτά τα κανόνια.

Από εκεί και πέρα, στο μυαλό του Μελισσανίδη υπάρχει και άλλη μία σκέψη, η οποία, αν υλοποιηθεί, θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση.

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης του δικεφάλου εμφανίζεται αποφασισμένος να βάλει σε κάποιο μέρος της «Opap Arena» φωτογραφίες διαιτητών που έχουν μείνει στην ιστορία, επειδή «έσφαξαν» την ΑΕΚ!

“Ο «Tίγρης» δείχνει αποφασισμένος να βάλει σε κάποιο… μέρος του γηπέδου ΚΑΙ φωτογραφίες διαιτητών οι οποίοι έμειναν στην ιστορία επειδή «έσφαξαν» την ΑΕΚ.

Τα ονόματά τous βρίσκονται τις τελευταίες δεκαετίες στα χείλη των οπαδών ως παραδείγματα προς. . . αποφυγή.

Ο Μελισσανίδης θεωρεί άτι «έχουν ήδη καπαρωμένη θέση», γιατί όπως χαριτολογώντας λέει στους συνεργάτες του «κάνω casting για να ξεχωρίσουμε tous “κορυφαίους”.. . »

Ο «Τίγρης» πιστεύει ότι «αυτή θα είναι η διαχρονική τους τιμωρία. Να τους βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο και να μην ξεχνάει ποτέ τι έκαναν στην ΑΕΚ». Ο Μελισσανίδης δεν έχει ακόμη αποφασίσει ποιος θα είναι ο… χώρος που θα «φιλοξενήσει» της συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Είναι όμως τέτοιος ο θυμός του κάθε φορά που αναφέρεται σε εκείνους ώστε λέει στους συνεργάτες του: «Μια ωραία ιδέα είναι να βάλουμε τις φωτογραφίες τους στις τουαλέτες. Ο καθένας εκεί που του αξίζει. . . ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα