Πέθανε η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου

Το συγκινητικό αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα

Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου, με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, να την αποχαιρετά με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

Η Ζωή Παπαδοπούλου, όπως έκανε γνωστό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, θα κηδευτεί την ερχόμενη Δευτέρα στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

Το αντίο στη Ζωή Παπαδοπούλου

«Ένα πολύ γλυκό πλάσμα του χώρου μας, μια ηθοποιός αθόρυβη που σε όλη της την ζωή υπηρέτησε με απέραντη αγάπη το θέατρο, από τους πρωτεργάτες των απόκεντρων Θεάτρων που πάλευε να στήσει και να δημιουργεί ωραίες παραστάσεις στο Θερινό Θέατρο της Λούτσας. Λάτρευε το κλασσικό θέατρο.

Μόνη της έραβε, αφισοκολλούσε, έτρεχε νυχθημερόν κ έδινε μήνυμα σε μας τους νεώτερους. Από τα πιο ενεργά μέλη του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοηθείας ΣΕΗ) και του ΕΣΗ (ΕΝΩΣΗ συνταξιούχων ηθοποιών) , όταν πια συνταξιοδοτήθηκε η χαρά της ήταν να περνά τον χρόνο της βοηθώντας στα γραφεία κ να κάνει συγκεντρώσεις στο σπίτι της με πολλούς καλλιτέχνες. Ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια κι όνειρο της ήταν να μείνει το θέατρο της Λούτσας στους ηθοποιούς. Αυτή ήταν η καλόκαρδη, υπέροχη Ζωή Παπαδοπούλου.
Θα την αποχαιρετήσουμε 11.30 την Δευτέρα από το κοιμητήριο του Βύρωνα. Καλό ταξίδι Ζωιτσα μου» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την αγαπημένη ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα