Πήγε να κάψει το σπίτι Ιταλού δημοσιογράφου της RAI η Μαφία

Ένα σταυρό με κόκκινο χρώμα, στον τοίχο του διπλανού διαμερίσματος αντίκρυσε ο δημοσιογράφος της RAI Φεντέρικο Ρούσο που κάνει έρευνα για λογαριασμό του κρατικού Ιταλικού καναλιού για την παράνομη σχέση της μαφίας με τους οργανωμένους οπαδούς της Γιουβέντους σε ότι αφορά εισιτήρια των αγώνων της “Βέκια Σινιόρα” στη μαύρη αγορά. Το περιστατικό συνεβη πριν από δύο μέρες στην Όστια με το Ρούσο να το καταγγέλει στον τοπικό αστυνομικό σταθμό.
“Αν δεν ήταν ο σκύλος μου εκεί, θα έβαζαν φωτιά στο σπίτι και θα καιγόμουν. Με έσωσε το σκυλί” κατήγγειλε ο Ρούσο που ανακάλυψε ότι είχαν ρίξει βενζίνη έξω αλλά και μέσα στο διαμέρισμα του.
“Γύρισα αργά στο σπίτι και πόσταρα στο Facebook το θέμα που είχα κάνει μετά από μια εβδομάδα παραμονής στο Τορίνο. Άκουσα φασαρία και βγήκα να δω τι συμβαίνει. Ο σκύλος γαύγιζε μαζί με ένα άλλο σκυλί. Όταν γύρισα στο διαμέρισμα βρήκα βενζίνη στο πάτωμα. Έτρεξα αμέσως έξω αλλά δεν είδα κανένα. Την επόμενη μέρα είδα τον κόκκινο σταυρό στον τοίχο” ανέφερε ανάμεσα στα άλλα ο Ρούσο στην καταγγελία του στην αστυνομία.
Την Δευτέρα το βράδυ ο πρόεδρος της Γιουβέντους σε ζωντανή σύνδεση με την RAI 3 διέψευσε ότι υπάρχει η παραμικρή σχέση των οργανωμένων με την μαφία και την διακίνηση εισιτηρίων στην μαύρη αγορά.

.
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα