Πινέδα: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ»

Ο Μεξικάνος μέσος της ΑΕΚ Ορμπελίν Πινέδα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Milenio» και υποστήριξε πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στους κιτρινόμαυρους. Ενώ αναφερόμενος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ανέφερε πως κάθε παίκτης θέλει να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, όπως και ο ίδιος σε αυτή του Μεξικό.

«Ήταν πολύπλοκη η κατάσταση, είχα πάει από την Κρουζ Αζούλ όπου είχα χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν συνέβη στη Θέλτα, αλλά έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο. Τώρα πλέον είμαι στην άλλη πλευρά, το εκμεταλλεύομαι και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλάω για συμπαίκτες, ομάδες ή διοικούντες, πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Τώρα πρέπει απλά να παίζω, νιώθω πολύ καλά σε φυσική κατάσταση, είμαι πολύ συγκεντρωμένος και αν δεν είμαι στη λίστα στο τέλος θα υποστηρίζω την Εθνική όσο περισσότερο μπορώ», ανέφερε αρχικά ο Πινέδα.

«Το άγχος πάντα θα υπάρχει, κάθε παίκτης θέλει να βρίσκεται στην τελική λίστα. Όλοι προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συνεισφέρουν αυτό που μπορούν. Οραματίζομαι τον εαυτό μου στα πάντα, από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Πάντα οραματίζομαι τον εαυτό μου να είναι στο 100% και να βοηθάω σε όποια θέση χρειάζεται. Αυτό με βοηθάει να βρίσκομαι στο ανώτατο επίπεδο και περισσότερο απ’ όλα να το εκμεταλλεύομαι και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό εντός και εκτός γηπέδου», συνέχισε.

Για να καταλήξει: «Όχι, νομίζω πως στο Μεξικό, όπως και στην Ευρώπη, το πρωτάθλημα είναι δυνατό και υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες. Στο τέλος της ημέρας αν είσαι σε εξαιρετική κατάσταση καλούν αυτούς που είναι σε καλύτερο επίπεδο ανταγωνισμού. Όλοι είμαστε διαθέσιμοι να συμμετέχουμε και να είμαστε στη λίστα. Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα μπορεί να συμβούν σε αυτούς τους μήνες και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και να περιμένεις την απόφαση του προπονητή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα