Πολάκης: Ποιος σε πληρώνει να τα γράφεις κακορίζικο του σημιτισμού;

Νέα ανάρτηση έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης κατά του αρθρογράφου και δημοσιογράφου Γιώργου Λακόπουλου, δίνοντας διάσταση στην σφοδρή κόντρα τους, που πλέον λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις.

Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε αναπάντητο το σκληρό άρθρο Λακόπουλου, στο οποίο, μεταξύ πολλών άλλων υποτιμητικών χαρακτηρισμών, τον παρουσίαζε ως αλαφροϊσκιωτο και καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποσύρει.

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του άφηνε υπονοούμενα για το ρόλο του «λακέ του εκσυγχρονισμού», λέγοντας ότι έμαθε ποιος πληρώνει και για ποιο σκοπό τον κ. Λακόπουλο για να γράφει εναντίον του. Συγκεκριμένα έγραψε ο Πολάκης: «Το ερώτημα «Λακέ του εκσυγχρονισμού» είναι : ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ;; (Έμαθα..)».

Και συνέχιζε στην ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, καταλήγοντας: «Το μόνο σίγουρο, κακορίζικο του σημιτισμού,είναι πως έχεις πάθει βαρύ ψυχολογικό τραύμα με μένα ,καθώς πάει τσάμπα τόσο μελάνι και τόσο δηλητήριο και όπου να ναι θα σε μαζεύουμε από καμία πλατεία που θα χεις βγει με τις πυτζάμες φωνάζοντας το όνομα μου!! ΥΓ Όταν συμβεί αυτό που μάλλον δεν θα αργήσει, μην ανησυχείς το ΕΣΥ έχει κλινικές και για «αγγελοσκιαγμενους»…..».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα