Πολάκης: Τον πήραν χαμπάρι και τον αδειάζουν ακόμα και τα συντρόφια στο ΣΥΡΙΖΑ!

Σειρά πήρε ο ευρωβουλευτής της Κουμουνδούρου Στέλιος Κούλογλου

Ο ένας μετά τον άλλον στο ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη, τον οποίο και αδειάζουν στεγνά, μετά τις δηλώσεις του μέσα στη Βουλή, αποκαλώντας τη ΝΔ κόμμα δωσιλόγων και μαυραγοριτών και τον ΣΥΡΙΖΑ… απόγονο του Κολοκοτρώνη και του Μακρυγιάννη.

Μετά τον Νίκο Μπίστη σειρά πήρε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος με τη σειρά του «άδειασε» τον Σφακιανό βουλευτή του κόμματος.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο Στέλιος Κούλογλου ζήτησε από το κόμμα του να σοβαρευτεί, μετά την έκρηξη Πολάκη περί δωσιλόγων και Κολοκοτρώνη.

«Όλοι είμαστε απόγονοι του Κολοκοτρώνη, Δεξιοί και Αριστεροί, κατά μια έννοια. Είμαστε φυσικοί απόγονοι του Κολοκοτρώνη. Εγώ δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να μοιράζουμε παράσημα πατριωτισμού στη μια ή στην άλλη πλευρά», είπε και πρόσθεσε σε έντονο ύφος για το παραλήρημα Πολάκη:

«Βλέποντας τα πράγματα από μακριά, ειλικρινά σας λέω μου προκαλεί λύπη το ελληνικό πολιτικό σύστημα, στο σύνολό του. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα στη χώρα, όπως π.χ. το θέμα της Πίτσος, η υπογεννητικότητα κ.λπ. Η πανδημία και οι οικονομικές της επιπτώσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, διότι θα αυξηθεί πάρα πολύ το χρέος. Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα.

Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει εκλογές, πρέπει να κάνει μια πολιτική που να μην απωθεί τους κεντρώους ψηφοφόρους. Η ΝΔ δεν είναι κόμμα δωσιλόγων, ασφαλώς και όχι, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα-σύμμαχος του Κουφοντίνα, όπως επίσης παρουσιάστηκε το προηγούμενο διάστημα. Πρέπει να σοβαρευτούμε, γιατί η χώρα έχει πολύ μεγάλα, στρατηγικά προβλήματα», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα