Πως κόλλησε κορωνοϊό η Εθνική Ελπίδων

Σε αναβολή οδηγήθηκε η προγραμματισμένος για την Τρίτη (12/10) αγώνας της Εθνικής Ελπίδων με την Κύπρο στο Δασάκι, για τα προκριματικά του Euro 2023 των εθνικών ομάδων U21, καθώς ανιχνεύτηκαν 13 κρούσματα κορονοϊού στην ελληνική αποστολή, εκ των οποίων τα 10 αφορούν ποδοσφαιριστές και τα 3 μέλη του τεχνικού τιμ.

Στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας, τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως συνολικά 13 μέλη της αποστολής έχουν προσβληθεί από την Covid-19, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να καταθέτει αίτημα αναβολής του παιχνιδιού για λόγους ανωτέρας βίας, το οποίο κι έγινε αποδεκτό.

Η αποστολή της Ελπίδων είχε ταλαιπωρηθεί κατά τη διαμονή της στο ξενοδοχείο στη Λευκορωσία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο από πρόσφυγες, κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επεκταθεί από εκεί ο κορωνοϊός.

Επιπλέον, κατά την επιστροφή τους από το Μινσκ έμειναν περισσότερες από τέσσερις ώρες στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και εκτέθηκαν ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Από το αεροδρόμιο της Πόλης η Εθνική πέταξε για Αθήνα και από εκεί για Λάρνακα την Κυριακή.

Αυτό σημαίνει ότι η αποστολή πέρασε μέσα σε λίγες ώρες από τέσσερα αεροδρόμια. Μινσκ, Κωνσταντινούπολη, Αθήνα, Λάρνακα.

Προφανώς κόλλησαν στη διάρκεια του ταξιδιού ή στο ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει στη Λευκορωσία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα