Πού θα τρώει ψαράκι o Άγγλος;

Ο νέος αρχιδιαιτητής δεν έχει μυρωδιά από το τι συμβαίνει διαιτητικά στην Ελλάδα. Γι’ αυτό ο Βίτορ Μέλο Περέιρα θα φροντίσει να ενημερώσει τον διάδοχό του. Θα του πει ποιοι διαιτητές είναι καλοί, ποιοι θέλουν βελτίωση, τα υπέρ και τα κατά του καθενός, ενώ θα του προσφέρει δωρεάν και λίστα με τους υπό προώθηση στη μεγάλη κατηγορία.

Τη δουλειά ο Πορτογάλος θα την κάνει δηλαδή, και ο Άγγλος θα τα βρει όλα έτοιμα. Ο Περέιρα θα ενημερώσει τον συνάδελφό του για τα πάντα. Θα είναι δασκαλεμένος και να μην πηγαίνει στα τυφλά. Θα του πει πού έχει καλό ψαράκι στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μην ψάχνει ο άνθρωπος και τον φορτώσουν με τίποτα μπαγιαντέρες. Θα του πει: «Μαρκ, θα πας σε αυτό το μαγαζί. Εκ μέρους μου. Και θα σε περιποιηθούν».

Προς τιμήν του ο Περέιρα δεν παραδίδει καμένη γη, αλλά διευθύνσεις και ονόματα για ν’ αποφύγει τα στραβοπατήματα ο Άγγλος. Μόνο που δεν τα έχει υπολογίσει ακόμη καλά ο Πορτογάλος. Θα φουντώσουν πολύ τα πράγματα τη νέα σεζόν. Οι διαιτητές θα στοχοποιηθούν μέχρι εκεί που δεν παίρνει από αυτούς που θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις αδυναμίες τους. Όταν μάλιστα αρχίσουν να μένουν πίσω στη βαθμολογία, τότε το μενού έχει πρώτο πιάτο ανακοινώσεις. Γι’ αυτό ο Κλάτενμπεργκ καλό θα είναι γρήγορα να κάνει τη… δική του αναδιάρθρωση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα