Προεκλογικό σποτ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με κόστος παραγωγής 8 ευρώ

“Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές γνωρίζοντας από πριν πως δεν θα λάβει το χρόνο που της αναλογεί στα ΜΜΕ για να προβάλει τις ιδέες και το πρόγραμμά της. Για να φτάσει η φωνή της αντικαπιταλιστικής αριστεράς σε κάθε νέο/α, εργαζόμενο/η ή άνεργο/η, μέλη και φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρωτοβουλιακά και με τα όποια μέσα διαθέτουν παράγουν αφίσες και διαδικτυακά spots συνθέτοντας μια πρωτότυπη προεκλογική καμπάνια. Το σποτ με το ποδήλατο, που κυκλοφόρησε χτες, εντάσσεται στην προσπάθειά αυτή”.  Αυτό τονίζεται μεταξύ άλλων στο νέο σποτ που δημοσιοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Μια πιτσιρίκα κάνοντας ποδήλατο στη γειτονιά της συνειδητοποιεί πως μια σειρά από φύλακες της φράζουν ανεξήγητα τους δρόμους. Κάποια στιγμή παίρνει θάρρος, υψώνει ανάστημα και σημαδεύει με τη σφεντόνα της τους φύλακες. Εκείνοι νιώθοντας άτρωτοι δεν δίνουν σημασία, ωστόσο δεν έχουν λάβει υπόψιν τους την υποστήριξη που θα βρει η μικρή… Το σποτ εικονογραφεί το σύνθημα «Ήρθε η ώρα να κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ»

Το σποτ γυρίστηκε στη Βιομηχανική Περιοχή του Περιστερίου, μια υποβαθμισμένη περιοχή δίπλα στον Κηφισό. Πρωταγωνιστεί η μικρή Αναστασία, η νεαρή Ματίνα και μέλη κ φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όλες κ όλοι τους προφανώς συμμετέχοντας εθελοντικά. Το κόστος παραγωγής δεν ξεπέρασε το ποσό των 8€. Τη δημιουργία του σποτ υπογράφει η Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfillms.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΠΟΤ:

Διαβάστε επίσης