Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του στα Πατήσια

Κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι είχε συνευρεθεί με την ανήλικη αφού είχε κλείσει τα 15 έτη, με την συναίνεσή της

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 56χρονος που κατηγορείται ότι επί επτά χρόνια βίαζε τη 15χρονη- σήμερα- κόρη της συντρόφου του, στα Πατήσια.

Ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε ότι είχε συνευρεθεί με την ανήλικη αφού αυτή είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της και έχοντας τη συναίνεσή της. Όμως, δεν έπεισε και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές.

Ακόμη, ο 56χρονος κατά την απολογία του φέρεται να αποδέχθηκε το αδίκημα της πορνογραφίας, καθώς στο κινητό του βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες, τόσο του ιδίου, όσο και της ανήλικης κοπέλας. Μάλιστα πριν την απολογία του στον ανακριτή είχε καταθέσει η μητέρα του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, τελευταία φορά που ο 56χρονος την κακοποίησε σεξουαλικά ήταν λίγες ημέρες πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση. Η ανήλικη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε σε φίλη της, η οποία την έπεισε να προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία.

Οι κατηγορίες για τις οποίες ο 56χρονος απολογήθηκε σήμερα, είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και πορνογραφία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα