Πρόκριση κι… επέκταση σε Μήτρογλου

Μετά τον «τελικό» με την Άντερλεχτ αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπογραφή νέου συμβολαίου του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μήτρογλου, όπου θα μπει νέα ρήτρα και θα αυξηθούν οι απολαβές του παίκτη.

Ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί το πιο «δυνατό» όνομα που διαθέτει τη δεδομένη στιγμή το «συγκρότημα» του Πειραιά, καθώς ο δυναμικός άσος έχει… αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έχει δώσει ο Μίτσελ και έχει «φορτώσει» τα αντίπαλα δίχτυα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο «στόχαστρο» ομάδων του εξωτερικού και οι αναφορές στον Τύπο να είναι σχεδόν καθημερινές.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να κρατήσουν στη «φαρέτρα» τους ένα από τα πιο σημαντικά… όπλα τους, αλλά με τις επιδόσεις του Κώστα Μήτρογλου, οι «μνηστήρες» αυξάνονται, με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεση πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να «δέσουν» στον Πειραιά τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Μήτρογλου, προκειμένου να υπογράψει νέα επέκταση του συμβολαίου του, η οποία θα έχει μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης, μια αυτή των 8 εκ. ευρώ φαντάζει μικρή τη δεδομένη στιγμή, ενώ θα αυξηθούν οι οικονομικές απολαβές του ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του, ο «Γαύρος» αναφέρει πως ο διεθνής επιθετικός είναι έτοιμος να βάλει την… τζίφρα του σε νέο συμβόλαιο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τον «τελικό» με την Άντερλεχτ, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να τα πει με τον δυναμικό επιθετικό.

Διαβάστε επίσης