«Προχωράνε τα έργα»

Για την πορεία των έργων στη Λεωφόρο και τους στόχους που έχουν τέθει σε ό,τι αφορά την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο υπεύθυνος για τα γηπεδικά θέματα της ομάδας, Γιάννης Παναγιωτίδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτίδης τόνισε: «Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσει το γήπεδο το πιστοποιητικό καταλληλότητας το συντομότερο δυνατό για να παίξει η ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα και αν δεν πάρει κάποια άλλη ομάδα αδειοδότηση και πάρουμε εμείς, να παίξουμε και για τις ημερομηνίες του UEFA».

Σε σχέση με το ενδεχόμενο συμμετοχής των «πρασίνων» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επισήμανε: «Είναι παντρεμένα τα δύο αυτά μαζί. Αν χρειαστεί να είμαστε πριν τις 17 Ιουλίου έτοιμοι, η ομάδα θα μπει, αλλιώς ως το τέλος Ιουλίου για να γίνουν κάποια φιλικά που θα πρέπει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν».

Όσο για την πορεία των έργων, ο Γιάννης Παναγιωτίδης είπε: «Προχωράνε τα έργα, πρώτα γίνονται τα έργα του αγωνιστικού χώρου και της ασφάλειας του αθλητικού χώρου, μετά τα διάφορα ηλεκτρολογικά και μετά έργα που αφορούν τους θεατές, όπως τα καθίσματα και το μπαρ. Το γήπεδο θα έχει νέους χώρους, ανακαινισμένους. Συμφωνήσαμε με τον Ερασιτέχνη, η ξιφασκία να μετεγκατασταθεί σε πολύ κοντινό σημείο για να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματικός χώρος για το μπαρ των VIP. Τα υπόλοιπα τμήματα θα μείνουν κανονικά εδώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα