«Ψήνεται» το μεγάλο μπαμ για ΑΕΚ με Εντσάμ

Τις τελευταίες ώρες πληροφορίες θέλουν τον Ολιβιέ Εντσάμ να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Λογικό είναι η άφιξη του να έχει συνδεθεί με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Πιθανότατα ο Εντσάμ πράγματι βρίσκεται στην χώρα μας. Ταξίδεψε στην Αθήνα μετά τις διακοπές του στο Μπόντρουμ της Τουρκίας. Η στάση του εδώ ίσως έχει να κάνει με συνέχεια των διακοπών του σε συνδυασμό με το ότι γνωρίζει πως οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για την μετακίνηση του στην Ένωση. Δεν ήρθε όμως κατόπιν συνεννόησης με την ΑΕΚ.

Η μεταγραφή δεν έχει κλείσει. Ο εκπρόσωπος του παίκτη δεν έχει ακόμα στα χέρια του την ελευθέρας από την Σέλτικ ώστε ο Εντσάμ να είναι και τυπικά ελεύθερος. Επιπλέον δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με την ΑΕΚ.

Η υπόθεση κυλά θετικά για την Ένωση αλλά δεν μπορεί να θεωρείται τελειωμένη. Το δεδομένο είναι ότι μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως ακόμα και αύριο) να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με το θέμα του Εντσάμ. Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορούμε να μιλάμε για κλεισμένη μεταγραφή και ταξίδι του παίκτη στην Αθήνα ώστε να υπογράψει. Aπό την ΑΕΚ διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν φέρει τον παίκτη στην Αθήνα και βέβαια ότι υπάρχει μεταγραφή.

Το ρεπορτάζ μένει σε όσα έγιναν γνωστά το απόγευμα δηλαδή ότι ο παίκτης είναι σε διαδικασία να μείνει ελεύθερος από την Σέλτικ και οι εκτιμήσεις τον φέρνουν κοντά στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα