“Εξολοθρευτής του Τσίπρα ο υβριστής Πολάκης”

Με ένα άρθρο του στο anoixtoparathyro.gr, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος αποδομεί εντελώς τον δημόσιο λόγο και την συμπεριφορά του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, προειδοποιώντας, παράλληλα, τον Αλέξη Τσίπρα ότι “ο Πολάκης τον τραβάει προς τα κάτω και προς τα πίσω” και ότι “δρα ως εξολοθρευτής των πολιτικών αντίπαλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά τελικά είναι ο ίδιος εξολοθρευτής του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα”.

Μάλιστα, κλείνει το άρθρο του με τη φράση: “Οι ανθοδέσμες που βρίσκει ενδεχομένως κάθε τόσο έξω από την πόρτα του είναι από τον Μητσοτάκη”.

Ο ντελικανής πρώην υπουργός δίνει αρνητικά μαθήματα

“Ο ντελικανής πρώην υπουργός του συνεχίζει ακάθεκτος να δίνει αρνητικά μαθήματα : αριστερού λόγου , πολιτικής ευπρέπειας και σφακιανής λεβεντιάς. Ένας μαυροπουκαμισάς στα σαλόνια της πολιτικής”, αναφέρει ο κ. Λακόπουλος με αφορμή τις φωτογραφίες από τα 55α γενέθλια του πρώην υπουργού και την γιορτή στο σπίτι του με “φίλους και συντρόφους”, αλλά και τις σχετικές απαντήσεις του κ. Πολάκη σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο (ότι είναι καπνιστής, αλλά λαμόγιο και παιδεραστής δεν είναι). Και συμπληρώνει: “η παλιά υπόδειξη του Τσίπρα ‘κάποιος να του πάρει το πληκτρολόγιο’ δεν υλοποιήθηκε ποτέ”.

Ο κ. Λακόπουλος σημειώνει ότι για το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους υπάρχει μια συγκεκριμένη νομοθεσία, “αν δεν την ξέρει, τζάμπα πήγε η θητεία του υπουργείο Υγείας. Αυτή τη νομοθεσία ο Πολάκης την παραβιάζει κατά βούληση. Παρανομεί, δρα ως αρνητικό πρότυπο, εκθέτει τη χώρα, αφού αρπάχτηκε και με έναν κοινοτικό επίτροπο για αυτό, και πρωτίστως είναι αρνητικό υπόδειγμα για το κόμμα του και για την Αριστερά στην οποία περηφανεύεται ότι ανήκει”.

“Θα ξαναέλθουμε και θα είναι αλλιώς” και ο συνειρμός με τον Γκέμπελς

Αναφέρεται και στην περιβόητη φράση του Π. Πολάκη “θα ξαναέλθουμε και θα είναι αλλιώς” σημειώνοντας ότι ο συνειρμός με τη φράση του Γκέμπελς “Θα ξαναέλθουμε και η γη θα τρέμει”, είναι αναπόφευκτος. “Το θέμα είναι ότι αυτό ακούγεται σαν απειλή.

Ποιοι ακριβώς θα ξαναέλθουν; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Με τον Καμμένο ή άνευ; Ο ίδιος ο Πολάκης με την παρέα του; Κάποιοι άλλοι που δεν ξέρουμε;

Και τι ακριβώς θα γίνει, όταν θα ξαναέλθουν, ώστε να “είναι αλλιώς”; Για να έλθουν πρέπει να ψηφιστούν από τους πολίτες. Αν ξέρει ο Πολάκης κανέναν άλλο τρόπο, να τον προτείνει. Αλλά για να ψηφιστούν πρέπει να έχουν ένα πρόγραμμα για το πώς θα κυβερνήσουν. Όχι απειλές”.

Και προσθέτει: “κανείς δεν θα είχε όρεξη να ασχοληθεί με τον Πολάκη, αν δεν ήταν στη μέση ο Τσίπρας. Σ’ αυτόν προσβλέπουν οι πολίτες με δημοκρατική κουλτούρα. Όσοι γουστάρουν επιστροφή στο “πέστα, Μένιο” ας μετρηθούν μεταξύ τους. Κάποιος, λοιπόν, να εξηγήσει στον Αλέξη Τσίπρα ότι ο Πολάκης τον τραβάει προς τα κάτω και προς τα πίσω. Μαζί με το κόμμα του, άρα και την παράταξη, όσο τον εμπιστεύεται- τον Τσίπρα”.

Απρόβλεπτος, απροσάρμοστος, ανάγωγος, προσβλητικός, υβριστής, αντιθεσμικός και πολυλογάς

“Ο Πολάκης είναι έντιμος και ακέραιος άνθρωπος, καλός γιατρός, και μάλλον και καλός για παρέα. Μπορεί να είναι λεβέντης, μπεσαλής και ντόμπρος, αλλά για την πολιτική και μάλιστα από αριστερό κόμμα δεν κάνει. Είναι απρόβλεπτος, απροσάρμοστος, ανάγωγος, προσβλητικός, υβριστής, αντιθεσμικός και πολυλογάς” αναφέρει στο άρθρο του ο κ. Λακόπουλος.

Και σημειώνει ότι υπήρξε μέτριος υπουργός- ειδικά για τα σκάνδαλα των προηγούμενων. “Όλο λάδι και από τηγανίτα τίποτε. Μια χαρά κυκλοφορούν όσοι ερευνήθηκαν”.

Διαβάστε επίσης