“Μου ξέφυγε ο μπαγάσας αλλά θα τον νικήσω” έλεγε η Φώφη σε στενό της συνεργάτη

Ο Μανώλης Όθωνας, στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά μίλησε στο Μega για την δύσκολη μάχη που έδωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

“Η Ελλάδα σήμερα θα ανοίξει μία μεγάλη αγκαλιά για να αποχαιρετήσει τη Φώφη. Η Φώφη διαχειριζόταν το πρόβλημά της με τη γνωστή μαχητικότητα και απαράμιλλη αξιοπρέπεια. Έκλεινε το πρόβλημα στη ψυχή και το κορμί της. Έδινε τη μάχη της χωρίς να είμαστε κοινωνοί του προβλήματός της”, είπε ο κ. Όθωνας, στέλεχος ΚΙΝΑΛ και διευθυντής του πολιτικού της γραφείου.

Ο ίδιος σημείωσε πως το πρόγραμμα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ ήταν ιδιαίτερα βαρύ με συνέδρια και επισκέψεις μέχρι την τελευταία στιγμή.

“Φύγαμε 3 το μεσημέρι και το απόγευμα μιλούσε στη Νέα Ιωνία. 7 παρά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ‘σφαδάζω από τους πόνους, μάλλον είναι γαστρεντερίτιδα. Δεν θα μπορέσω να πάω στη Νέα Ιωνία, ζητήστε συγγνώμη από τον κόσμο, μου είναι αδύνατο’. Μέχρι και την τελευταία ώρα είχε ένα βαρύ πρόγραμμα, ακόμα και για ανθρώπους που χαίρουν άκρας υγείας. Δεν ζητούσε βοήθεια” είπε.

“Γνωρίζω ότι την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, την επόμενη που μπήκε στον Ευαγγελισμό, όταν με φώναξε να μου ανακοινώσει το πρόβλημα και να γράψουμε τη δήλωση με την οποία αποχώρησε από την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, μου είπε ότι ‘Μανώλη, εγώ 14 χρόνια παλεύω. Το διαχειρίστηκα, το διαχειρίζομαι, μου ξέφυγε ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω’. Ήταν αποφασισμένη να τον νικήσει”, αποκάλυψε φανερά συγκινημένος ο κ. Όθωνας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα