“Ο Τσίπρας έγδαρε όποιον ανέπνεε”

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7. Ο αντιπρόεδρος της Ν..Δ διατύπωσε την θέση ότι τα δημόσια οικονομικά της χώρας είναι νοικοκυρεμένα χάρη στην τρόικα  και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι «έγδαρε όποιον ανέπνεε».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης  τόνισε πως η κυβέρνηση έπιασε τους στόχους του προγράμματος όπως ζητούσαν οι δανειστές, αλλά όπως είπε, αυτό έγινε με λάθος τρόπο μέσω της υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης και των επιχειρήσεων.

«Στο μέλλον η Αριστερά δεν θα δικαιούνται να διαμαρτύρεται για αποκρατικοποιήσεις και φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις.

Ο Τσίπρας έκανε ένα καλό στη χώρα, εξευτέλισε τις ιδέες της Αριστεράς» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες διαγραφές στελεχών της ΝΔ λόγω αναρτήσεων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τελευταία περίπτωση αυτή του Χρ. Σκαλούμπακα που απειλούσε τους πολιτικούς αντιπάλους της ΝΔ χρησιμοποιώντας εμφυλιοπολεμική ρητορική.

Ο κ.Γεωργιάδης έκανε λόγο για «φρικώδεις» δηλώσεις και τόνισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνονται ανεκτές εντός της ΝΔ.

«Ο Κ.Μητσοτάκης θέλει να χτίσει ένα φιλελεύθερο και δημοκρατικό κόμμα.Τέτοιοι άνθρωποι σαν τον κ.Σκαλούμπακα δεν έχουν θέση στη ΝΔ.Κάθε μέρα γράφονται χοντράδες στα social media, το θέμα δεν είναι όμως αυτό αλλά πως αντιδρά η ηγεσία» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

Κληθείς να σχολιάσει τις ενστάσεις που διατυπώνονται στην Κομισιόν, ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «δεν θα αφήσουμε την χώρα να πάει στα βράχια».

«Υπάρχουν εργαλεία που δεν έχει αξιοποιήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως η συνέχιση της μείωσης των επιτοκίων» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος αποκάλυψε πως εντός της ημέρας θα καταθέσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου αίτηση αναίρεσης της προστασίας των δύο μαρτύρων για την υπόθεση Novartis με την κωδική ονομασία “Σαράφης” και “Κελέση” καθώς είπε πως άλλος εμπλεκόμενος τους κατηγορεί κατονομάζοντας τους με τα πραγματικά τους ονόματα.

«Αν ένα πρόσωπο εμπλέκεται δεν μπορεί ταυτόχρονα να είναι και μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης