“Σε λίγες μέρες θα είναι καλά και θα σας τα πει ο ίδιος”, είπε η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα

«Όλα πάνε καλύτερα και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Τώρα αυτή τη στιγμή περιμένω τον Δημήτρη να ξυπνήσει»

Η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, μετά από αρκετές μέρες παραμονής του στην εντατική.

Η Ελένη Κόκοτα είχε μια σύντομη επικοινωνία με ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα» και τόνισε, ότι ο αδερφός της θα γίνει σύντομα καλά και θα απαντήσει σε όποια απορία έχουν οι δημοσιογράφοι χωρίς να αναφερθεί καθόλου, στην τρέχουσα κατάσταση της υγείας του.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής είπε στην αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα: «Μάθαμε ότι έχει γίνει τραχειοστομία» με την ίδια να μην το επιβεβαιώνει.

Η απάντησή της ήταν: «Εγώ δεν μπορώ να σας πω τίποτα, όλα πάνε καλύτερα και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Σε λίγες μέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα βγει να σας τα πει ο ίδιος. Τώρα αυτή τη στιγμή περιμένω τον Δημήτρη να ξυπνήσει».

Μετά την προβολή των δηλώσεων της αδερφής του τραγουδιστή, η Εύη Δρούτσα που βρισκόταν στο πλατό του «Super Κατερίνα» είπε ότι έρχεται σε επικοινωνία καθημερινά με τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα.

«Παιδιά μιλάω κάθε μέρα με τη γυναίκα του Κόκοτα, Κατερίνα. Πραγματικά δεν θέλουν να σκέφτονται τίποτα. Εγώ ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε το συζητάω με τον Γιώργο Λεμπέση -πολύ φίλος του- και πραγματικά δεν θα πω και εγώ ποτέ τίποτα, απλώς το περιμένουμε το θαύμα, μόνο αυτό λέω» ανέφερε η στιχουργός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα