“Ξέρουμε τι σας έταξε ο Ολυμπιακός”

Κίνδυνο τιμωρίας τόσο της ΚΑΕ όσο και του ιδιοκτήτη Δημήτρη Γιαννακόπουλο αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός με βάση τα όσα ανέφεραν στο φύλλο αγώνα οι τρεις διαιτητές και για τα οποία πάντως οι “πράσινοι” έχουν διαφορετιή άποψη. Η τριάδα αποτελεί από τον Ισπανό Μιγκέλ Πέρεθ, τον Ιταλό Καρμέλο Πατέρνικο και τον Πολωνό Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι σημείωσε στο φύλλο αγώνα ότι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για στοίχημα ενώ από την ΚΑΕ αντικρούουν τον ισχυρισμό αυτό.

Συγκριμένα αναφέρουν: «Όταν τελείωσε το δεύτερο δεκάλεπτο, ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου ομάδας μας περίμενε και μας είπε: “Ξέρουμε τα πάντα -πολλές φορές- ξέρουμε ότι ποντάρετε 20.000, 20.000 στα πολωνικά, 20.000 στα ιταλικά – πολλές φορές- μόνο στα ισπανικά είναι δίκαιο. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς”», με τους διαιτητές να προσθέτουν την για χρήση λέιζερ και για υβριστικές εκφράσεις από τρία άτομα στην μπροστινή σειρά των θέσεων στο παρκέ.

Στον Παναθηναϊκό εκφράζουν διαφορετική γνώμη για όσα πραγματικά ειπώθηκαν, κάνοντας λόγο για κακή μετάφραση, ενώ παράλληλα διαψεύδουν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για στοίχημα.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είπε: «Ξέρουμε ότι από τον Ολυμπιακό έχουν τάξει 20.000 στον Ιταλό και στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα πω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Γνωρίζουμε ότι έφυγε ο Λιβιεράτος παλλά γνωρίζουμε ποιος είναι ο αντικαταστάτης του γι΄αυτές τις δουλειές»

Διαβάστε επίσης