Ραγκούσης: «Η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να γίνεται πρωταγωνιστής σε επικοινωνιακές καμπάνιες της κυβέρνησης»

Ήταν η θέση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιχειρήσεις «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια

Αιχμές προς την κυβέρνηση άφησε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, εκφράζοντας την αντίθεση του με τη στόχευση των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ που πραγματοποιήθηκαν σε καταλήψεις των Εξαρχείων.

Ο κ. Ραγκούσης, αναφερόμενος στη μεγάλη επιχείρηση – «σκούπα» της αστυνομίας στα Εξάρχεια, υποστήριξε ότι «τα προηγούμενα χρόνια οι επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια και στο κέντρο της Αθήνας στόχευαν στο οργανωμένο έγκλημα, τα ναρκωτικά και το παραεμπόριο με σημαντικά αποτελέσματα και εξαρθρώσεις συμμοριών. Αυτό ήταν και παραμένει το κύριο αίτημα των πολιτών» επισήμανε στη συνέχεια.

Ο Γιάννης Ραγκούσης επισήμανε στη συνέχεια για τις σημερινές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια ότι «παρακολουθήσαμε ένα οργανωμένο επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Διότι συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος δεν είναι γυναίκες πρόσφυγες με ανήλικα παιδιά».

Καταλήγοντας, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Επιτέλους, η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να γίνεται πρωταγωνιστής σε επικοινωνιακές καμπάνιες της κυβέρνησης».

 

Διαβάστε επίσης