Σεισμός στην Ελασσόνα: Μεγάλες ζημιές σε Δαμάσι και Μεσοχώρι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Εγκέλαδος προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε σπίτια αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις και την κατάρρευσή τους - Μεγάλες ζημιές στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου αλλά και σε σχολείο

Αρκετές είναι οι ζημιές (άλλες μικρές άλλες μεγάλες) που προκάλεσε σε κτήρια ο σεισμός των 6 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Ελασσόνα αλλά και άλλες περιοχές.

Ενδεικτικά, ο Εγκέλαδος προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε Δαμάσι και Μεσοχώρι όπου είχε μέχρι κατάρρευση κτηρίων όπως θα δείτε παρακάτω σε φωτογραφίες και βίντεο.

Μεγάλες υλικές ζημιές από τον σεισμό υπέστη και το 6ο δημοτικό σχολείο Δαμασίου, όπου είχαμε πτώσεις σοβάδων και τμημάτων της τοιχοποιίας του κτιρίου. Ευτυχώς δεν σημειωθήκαν τραυματισμοί καθώς στο σχολείο δεν βρίσκονταν ούτε μαθητές, ούτε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Δαμάσι έχουν γίνει αναφορές ότι πολλά σπίτια κατέρρευσαν και πολλά άλλα έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Η ίδια εικόνα επικρατεί και στο Μεσοχώρι Ελασσόνας καθώς και εκεί οι ζημιές του Εγκέλαδου ήταν μεγάλες, με μία από αυτές να έγιναν στον στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, όπου είχαμε την κατάρρευση τμήματος του ναού.

Εικόνες από τις ζημιές στο σχολείο στο Δαμάσι

Δείτε φωτογραφίες από το Μεσοχώρι

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα