Σφήνα της Πόρτο στην Μπενφίκα για τον Σεμέδο

Η Μπενφίκα θέλει τον Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται από την Πορτογαλία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «A Bola», και η Πόρτο θέλει τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

«Ο Σεμέδο είναι μία από τις ευχές του Σέρτζιο Κονσεϊσάο» αναφέρει το ρεπορτάζ για τον «ερυθρόλευκο» ποδοσφαιριστή. Ο προπονητής της Πόρτο έχει ως πρώτη επιλογή τον Σεμέδο για να αντικαταστήσει όποιον από τους τέσσερις στόπερ του, φύγει από το «Ντραγκάο».

Αυτή τη στιγμή, για το κέντρο της άμυνας ο Κονσεϊσάο έχει στη διάθεση του τους Πέπε, Μπεμπά, Ντιόγκο Λέιτε και Μαρκάνο. Από αυτούς, ο Μπεμπά έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και μάλλον δεν θα ανανεώσει.

Το δημοσίευμα γράφει πως ο Ολυμπιακός πριν ένα χρόνο ζήτησε 15 εκατομμύρια ευρώ από την Μπενφίκα για τον Σεμέδο και εκτιμά πως φέτος ίσως να έχει μικρότερες απαιτήσεις.

Επιπλέον, αναφέρει πως αν ο Σεμέδο επιστρέψει στην Πορτογαλία, θα έχει μικρότερο φορολογικό συντελεστή εξαιτίας κυβερνητικού προγράμματος που σκοπό έχει να ενθαρρύνει την επιστροφή Πορτογάλων από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα