Στη μνήμη φίλου του Παναθηναϊκού αφιέρωσε ο Μαρινάκης τη νίκη και την πρόκριση

Φορτισμένος συναισθηματικά από τον πρόωρο χαμό επιστήθιου φίλου του, ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ και στη μνήμη του αφιέρωσε τη νίκη και την πρόκριση.

“Περάσαμε μια δύσκολη ομάδα. Ολα πήγαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ολος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε και προκριθήκαμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Και η Κράσνονταρ είναι δύσκολη ομάδα, όμως ο Ολυμπιακός στα δύσκολα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα. Πιστεύουμε θα πάμε καλύτερα στο μέλλον”, είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη σε έναν φίλο του, που έχασε πρόσφατα.

“Επειδή είμαι φορτισμένος, γιατί έχασα έναν φίλο μου, θα ήθελα να πω αυτό. Αφιερώνω τη νίκη στον Γιώργο Μαυροσκότη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Ηταν φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αλλά του άρεσε να κερδίζει ο Ολυμπιακός, ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Του αφιερώνω αυτή τη νίκη”.

Ο Γιώργος Μαυροσκότης ήταν διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής ΒΙΟΤΕΡ, απεβίωσε πριν μία εβδομάδα σε ηλικία 52 ετών, έπειτα από επτάμηνη νοσηλεία συνεπεία εγκεφαλικού επεισοδίου.

Διαβάστε επίσης