Στη Σασουόλο ο Δώνης

Ποδοσφαιριστής της Σασουόλο πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Δώνης με την Γιουβέντους να τον παραχωρεί δανεικό για 1,5 χρόνο.

Στους όρους της συμφωνίας υπάρχει και οψιόν αγοράς από την Σασουόλο, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και ποσό επιστροφής στην Γιουβέντους αν αυτή το επιθυμεί μελλοντικά…

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Δώνης έχει πλέον μια τεράστια ευκαιρία μπροστά του να δείξει πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο του ιταλικού πρωταθλήματος. Στη Σασουόλο θα πάρει τις ευκαιρίες του για 1,5 χρόνο και εν συνεχεία αν πείσει, η Σασουόλο μπορεί με 4 εκατομμύρια να τον κάνει δικό της.

Το συμβόλαιο του Δώνη με την Γιουβέντους, έληγε το καλοκαίρι του 2016 και την Κυριακή επεκτάθηκε μέχρι το 2018. Αυτό λοιπόν πολύ απλά σημαίνει πως αν η Σασουόλο τον αγοράσει δεν θα μπορέσει να τον πάρει ελεύθερο και θα πρέπει να δώσει την οψιόν. Aπό εκεί και πέρα αν η «Μεγάλη Κυρία» κάποια στιγμή δει πως θέλει τον πιο ταλαντούχο Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ηλικία του αυτή τη στιγμή πίσω, μπορεί με 5 εκατομμύρια ευρώ να τον κάνει και πάλι δικό της.

Όμως όλα αυτά είναι υποθετικά. Αυτό που κρατάμε είναι πως μετά από αρκετές εβδομάδες που οι δύο ομάδες είναι σε επαφή υπήρξε οριστική συμφωνία. Αρχικά ο μεσαίος γιος του Γιώργου Δώνη, ήταν μέσα στα ανταλλάγματα για τον Τζάτζα, η περίπτωση του οποίου τελικά δεν προχώρησε. Έτσι βρέθηκε η χρυσή τομή προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ο Δώνης έχει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει σε μια ομάδα που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα