Στην… αντιπολίτευση ο Λοβέρδος – Νέα πυρά προς την κυβέρνηση

Τ’ όπλο του έχει πάρει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος για μία ακόμη φορά άσκησε σκληρή κριτική στην τρικομματική κυβέρνηση. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα», σε ομιλία του τόνισε πως το υπουργικό συμβούλιο έχει αντικατασταθεί από το «διευθυντήριο» του Αντώνη Σαμαρά, του Φώτη Κουβέλη και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος του στις Ευρωεκλογές.

Ο κ. Λοβέρδος από την Θεσσαλονίκη, κατήγγειλε «εξωθεσμικές λειτουργίες» οι οποίες λαμβάνουν χώρο στη συγκυβέρνηση, ενώ μιλώντας για τον κ. Σαμαρά τόνισε πως έχει δείξει μόνο θετικά δείγματα γραφής σε ό,τι αφορά την παραμονή της Ελλάδα στον «κορμό» της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αλλά τίποτα άλλο πέρα από αυτό, ενώ υποστήριξε πως το κόμμα του πέρασε στον χώρο της αντιπολίτευσης, καθώς διαπίστωσε πως υπάρχει «κοροϊδία» από την πλευρά της συγκυβέρνησης, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το εάν θα έλεγε «ναι» σε πρόταση υπουργοποίησης του, απάντησε: «Με τίποτε».

Τέλος, εκτός από την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος του στις Ευρωεκλογές, ο κ. Λοβέρδος ανήγγειλε και την προσχώρηση του πρώην υφυπουργού και συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου Δημήτρη Δόλλη, στη «Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα», ενώ σε συνάντηση που είχε με την δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, εξέφρασε την στήριξη του στο πρόσωπο του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα