Στήριξη Ντόρας μετά από πληροφόρηση

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ναι μεν δεν παρέλειψε να χρεώσει στη Λίνα Μενδώνη επικοινωνιακό φάουλ, όμως τη στήριξε επί της ουσίας

Η Ντόρα Μπακογιάννη γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το πότε πρέπει να βγει να στηρίξει την κυβέρνηση. Ειδικά όταν μιλάμε για κυβέρνηση που ηγείται ο αδερφός της.

Έτσι η κα Μπακογιάννη, ναι μεν δεν παρέλειψε να χρεώσει στη Λίνα Μενδώνη επικοινωνιακό φάουλ, όμως τη στήριξε επί της ουσίας: «Ένα είναι βέβαιο, κανείς δεν γνώριζε τη δράση του κ. Λιγνάδη. Εγώ προσωπικά, όταν το άκουσα, έπεσα από τα σύννεφα. Το να κατηγορεί κανείς έναν πολιτικό ότι ήξερε ένα τέτοιο πράγμα είναι βλακώδες. Δεν είναι δυνατόν ποτέ κανείς να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να έχει γνώσει και να προχωρήσει να έχει τον κ. Λιγνάδη διευθυντή. Μόλις υπήρξε καταγγελία, έξι ώρες μετά πήρε την παραίτησή του. Επικοινωνιακά δεν το χειρίστηκε καλά. Επί της ουσίας δεν μπορεί να της προσάψει κανείς τίποτα».

Κι όπως κατανοεί και ο πλέον αδαής, η κα Μπακογιάννη δεν θα έπαιρνε ένα τέτοιο θέμα πάνω της, δίχως να έχει σοβαρή πληροφόρηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα