Στις Οινούσσες η Aegean Regatta

Για δεύτερη φορά η AEGEAN REGATTA θα τερματίσει στις Οινούσσες.

Ο κατάπλους των σκαφών θα αρχίσει από την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 ώρα:16.00 και θα έχει ολοκληρωθεί έως ξημερώματα Σαββάτου 24 Αυγούστου 2019.

Το Σάββατο το βράδυ στην Πλατεία Ναυτοσύνης θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των Επάθλων και των Βραβείων ενώ την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 10.00π.μ. θα γίνει ο απόπλους.

Περισσότερα από 500 άτομα, 60 σκάφη και τα πληρώματα των σκαφών καθώς και επισκέπτες, που ακολουθούν τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα έλθουν στις Οινούσσες.

Ο Δήμος Οινουσσών ζητεί από όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες του νησιού και ιδιαιτέρως αυτούς που δραστηριοποιούνται στην εστίαση, διατροφή, και τη φιλοξενία, να φροντίσουν να έχουν επάρκεια στις προμήθειές τους και να διαφοροποιήσουν το ωράριό τους ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλοι οι ιστιοπλόοι και οι επισκέπτες.

Επίσης, να καλλωπίσουν τους χώρους των καταστημάτων τους και να φροντίσουν για την σωστή διαχείριση των απορριμμάτων τους.

“Για το συμφέρον του αγαπημένου μας νησιού θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να φύγουν ΟΛΟΙ ικανοποιημένοι και με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Εγνούσσα μας, τους φιλόξενους κατοίκους της και τους σωστούς επαγγελματίες της. Ας κάνει ο καθένας μας την δική του ατομική προσπάθεια. Το σύνολο των ατομικών προσπαθειών θα κάνει τη διαφορά αισθητή σε όλους”, αναφέρει ο Δήμος Οινουσσών.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα